març 7, 2019

MASSATGES I TRACTAMENTS SPA

REVITALITZA COS I ÀNIMA

A ARAFER SALUT podrà gaudir dels tractaments de massatge i spa amb un ampli ventall de  tècniques diverses. Podrà gaudir d’una estona relaxada i reconfortant amb un ambient creat especialment per oferir la màxima qualitat als nostres pacients. La temperatura, la il·luminació, els aromes i la música  faràn que pugui gaudir d’un ambient d’allò més plaent i satisfactori amb descans, calma i relaxació. Els nostres tractaments són:

 

 

· Vinoteràpia:

Les propietats del raïm són conegudes des de l’antiguitat. Estimula la circulació i dóna elasticitat a la pell, a més és antioxidant perquè elimina els radicals lliures, és antivarius, antihemorroïdal, baixa la tensió i és antiestrès.

 

· Antiestrès:

Tractament que produeix un efecte tranquil·litzador i sedant, ajuda a eliminar tensions i desconnectar de la rutina. Aquest tractament nodreix la pell de les agressions rebudes durant el dia. Incorpora olis essencials naturals de taronja, araja, lavanda, petit-grain i marduix.

 

· Aromateràpia

Indicada per combatre insomni, estrès i ansietat. Contribueix a estimular el sistema immunitari i beneficia l’aparell digestiu. Tractament a base d’olis essencials i altres components aromàtics.

 

· Xocolateràpia

El cacau gaudeix d’unes propietats naturals que proporcionen un efecte relaxant, posseeix beneficis terapèutics que calmen l’ansietat i l’estrès, augmenta la vitalitat i estimula els sentits. Elimina el cansament gràcies a la fenetilamina, una substància que genera sensació d’energia, sobre la pell augmenta la suavitat, la rejoveneix, la nodreix i  la reafirma.

 

· Pedres Calentes:

 

Actuen millorant el dolor crònic, desintoxiquen el cos a més d’induir al relaxament per reduir estrès.

·  Anticel·lulític:

Combinació de diferents tractaments per aconseguir reduir l’acumulació de cel·lulitis obrint porositats, diluint el greix i estimulant el sistema limfàtic.

 

· Peus i Cames cansades:

Tractament a base de ginkgo biloba i castanyer d’Índia. Descongestiu i drenant de les cames per eliminar el dolor i la pesadesa produïdes per la retenció de líquids i la congestió venosa.

 

· Reina d’Egipte:

Tractament Revitalitzant a base d’encens i mirra, ajuda a la concentració, accelera l’oxigenació dels teixits, estimula l’eliminació de toxines i descarrega la musculatura i les articulacions.